Contact opnemen


Contact opnemen

Contact opnemen en hulp vragen kan soms spannend en lastig zijn. Durf de stap te wagen en neem contact op met een professional organizer. Ben je ook op zoek naar een georganiseerd huis en rust in je hoofd? Weet je niet zo goed waar je moet beginnen en heb je eigenlijk hulp nodig? Ik help je graag.

Lees hier meer over mij.

Wil je graag een afspraak met mij maken? Of heb je nog vragen en wil je contact met mij?

Vul dan onderstaand contactformulier in en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug met een reactie. Geef in dit formulier ook aan waar ik je mee kan helpen, zodat ik je op basis daarvan een zo concreet mogelijk voorstel kan doen. Hoe concreter en specifieker jij bent, hoe sneller ik jou kan helpen met het weer helemaal op orde krijgen van jouw huis en jouw leven.

Contact opnemen met Organice it is jouw eerste stap naar een opgeruimd huis en een georganiseerd leven en weer rust in je hoofd. Je kan ook eventueel contact opnemen met mij via social media en daar hou ik jullie ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Organice it.

Volg mij op Instagram en stuur me gerust daar een berichtje en dan help ik je graag.

Liefs,

Anne-Sophie Schipper

    Neem contact op voor een opgeruimd huis