Over mij


Waarom ben ik OrgaNICE it gestart?

Wat kan ik jullie over mij vertellen? Ik ben Anne-Sophie Schipper, woonachtig in Amsterdam en ik ben Professional organizer. Ik heb een grote passie voor opruimen en organiseren. Van jongs af aan vond ik het al leuk om alles op te ruimen en te ordenen. Ik geloof dat ik dit van mijn vader heb meegekregen. En hij dit op zijn beurt weer van zijn moeder, mijn oma. Als ik bij mijn oma was en haar opgeruimde lades en kasten in huis zag, was dat een inspiratie voor mijn eigen huis.

Jong geleerd is oud gedaan

Als kind was ik altijd veel aan het piekeren en daardoor was het vaak druk in mijn hoofd. Heerlijk vond ik het om mijn spulletjes netjes op te bergen in doosjes en zakjes en daarmee orde in mijn chaos te brengen. Naarmate ik ouder werd bleef deze behoefte om alles netjes en georganiseerd te hebben. Mijn administratie is altijd keurig opgeborgen in mappen, zodat ik alles makkelijk en snel terug kan vinden, dat geeft zoveel overzicht en rust. Door mijn huis netjes en gestructureerd te houden had ik wel controle over de rust in mijn huis die ik vaak miste in mijn hoofd.

Opruimen en organiseren in mijn bloed

Dit opruimen en organizen van mijn huis werd in de loop der jaren alleen maar meer. Ik vond het fijn om alles in huis opnieuw te structureren en steeds weer te bedenken of er niet toch wat spullen weg konden die ik niet meer gebruikte. Het doel hiervan was altijd om elke ruimte een stukje gezelliger te maken en efficiënter in te richten. Zo zag elke ruimte er elke keer weer beter en strakker uit en ik kreeg er nog meer rust en plezier van. Daarnaast was ik ook vaak aan het opruimen bij vrienden in huis, omdat zij mij daar om vroegen en ik daar zelf erg veel energie van kreeg. Organiseren zit in mijn bloed en is iets waar ik blij van word.

Volg je passie

Na een burn-out gehad te hebben een aantal jaar geleden ben ik gaan luisteren naar mijn lijf en besloot ik mijn hart te gaan volgen. Ik ben opgeleid als mondhygiënist, maar ik kwam erachter dat ik echt blij word van het opruimen en organizen van kasten, ruimten en huizen en de voldoening die dat mij geeft.

Ik besloot om van mijn passie mijn werk te maken om ook anderen te laten ervaren hoe fijn en prettig een opgeruimd huis voelt.

Want een opgeruimd huis zorgt voor rust en ruimte in je hoofd. En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

En ik heb nieuws voor jullie. Want ik heb mijn eerste e-book geschreven. Wil je meer weten over mij of een exemplaar bestellen? Dat kan! Klik dan hier!