Reviews


Reviews van klanten

Reviews van klanten zeggen altijd meer over de dienstverlening van een bedrijf. Wij vinden het erg belangrijk om onze klanten zo tevreden mogelijk te maken. Want een georganiseerd huis en opgeruimd leven gun je toch iedereen?

Op deze pagina kunnen jullie lezen welke reviews klanten OrgaNICE it geven en hoe zij terugkijken op hun ervaringen. Wat heeft het hen opgeleverd en gebracht? En hoe waarderen zij de dienstverlening die ze hebben ontvangen? Smaakt het naar meer of zijn er nog verbeterpunten voor de toekomst? Ons doel is om 100% tevreden klanten te hebben en we horen het ook graag als er ruimte is voor verbetering.

Ben je tevreden over de werkzaamheden en wil je graag een review achterlaten? Of wil je jouw mening graag delen en terug laten komen op de website? Tot nu toe hebben we al een flink aantal klanten blij kunnen maken (Love Your Body, AM Beyond* & more)

Stuur me dan een mailtje en foto van jezelf en wie weet sta jij binnenkort ook tussen mijn tevreden klanten. Of vul het contactformulier in en dan neem ik contact met jou op.


Reviews: Thijs van Dijk
Thijs van Dijk, AM Beyond*

“Als ondernemer ben ik altijd druk en heb ik dus weinig tijd om mijn leven te organiseren. Ik was daarom des te blijer dat ik in contact kwam met OrgaNICE it. Anne-Sophie liet mij inzien dat je gewoon moet beginnen. Dankzij haar kan ik meer terug vinden in huis, heb ik afscheid genomen van spullen waar ik geen gebruik meer van maakte en is mijn administratie van mijn bedrijf georganiseerder dan ooit. “

Thijs van Dijk, Commercieel creatief & Merkpsycholoog

Reviews: Elisa Ramos
Elisa Ramos, Founder of Love Your Body

“Ik heb een geweldig leven, een fijn gezin en super leuk werk. Maar het lukte mij maar niet om mijn huis opgeruimd te krijgen. Naast dat dit mij veel onrust gaf, schaamde ik me er ook voor om bezoek te ontvangen. Samen met Anne-Sophie ben ik aan de slag gegaan en hebben we kamer voor kamer aangepakt. Ongelofelijk hoeveel je in een paar uur tijd kan doen.

Ik heb nog elke dag veel aan haar tips en ruim nu veel meer en efficiënter op, waardoor het me uiteindelijk veel tijd en stress scheelt. Had ik maar eerder aan de bel getrokken! Ik kan nu meer tijd aan mijn gezin en mijn business besteden, dat is me alles waard!”

Elisa Ramos, founder of Love Your Body


Reviews: Annie Pecriaux
Annie Pécriaux

“Ik denk steeds, waarom heb ik niet eerder hulp gevraagd om orde te krijgen in mijn kasten? Iedere keer probeerde ik zelf iets te veranderen in het ordenen en beter organiseren van mijn kasten, maar na afloop had ik altijd weer een ‘net niet gevoel’. Maar daar kwam verandering in toen ik de hulp van Anne-Sophie vroeg. Wat een wereld van verschil!

Heel fijn om dat samen te doen met iemand die prettig in de omgang is en geduldig helpt. Ik heb een nieuwe manier van opruimen geleerd en daardoor hou ik meer ruimte over in mijn kasten. Een heerlijk gevoel!

Daarnaast merk ik dat het daardoor ook rustiger is geworden in mijn hoofd. Ik kijk nog steeds dagelijks in mijn kasten om naar het resultaat te kijken, zo blij ben ik met het eindresultaat. Ik kan het iedereen aanraden.”

Annie Pécriaux, pensionada

Aaltje Wiersma

“Wil je rust in je hoofd en overzicht in je huis? Bel dan Anne-Sophie. 

Na mijn verhuizing merkte ik dat ik veel oude en ook nieuwe spullen had en overzicht miste in mijn kasten. Door een druk gezinsleven en baan, maakte ik geen tijd om eens goed door alle spullen te gaan en spullen beter te categoriseren en uit te zoeken.

Door de komst van Anne-Sophie is dit veranderd. Samen zijn we door al mijn kasten gegaan. Alles werd uitgestald en bekeken; wat kan ik weggeven en wat wil ik houden. En heel belangrijk, hoe deel je de kasten in met de spullen die je al hebt? Wat gebruik ik vaak en moet vooraan? En welke spullen mogen wel iets hoger staan, omdat ik ze maar 1 keer in de week gebruik? Nog maar een paar van de tips die Anne-Sophie geeft. Ze heeft er namelijk nog veel meer.

Ik ben heel blij met het resultaat. Mijn kasten zijn weer overzichtelijk, logisch ingericht en geven rust in mijn hoofd.”

Aaltje Wiersma, director commercial operations Hearst Nederland